Index Vakbarát Hírportál

Miller Dávid autóbalesetet szenvedett

2023. október 22., vasárnap 15:39

Az X-Faktor egykori műsorvezetője épp az édesanyjával, Ullmann Mónikával ült egy autóban, amikor egy másik sofőr fékezés nélkül hajtott beléjük.

Rosszul kezdődött a hosszú hétvége az RTL műsorvezetőjének, Miller Dávidnak, aki a hírek szerint október 21-én, azaz szombaton az esti órákban épp az édesanyjával, Ullmann Mónikával tartott hazafelé a színházból, amikor a Római-part közelében egy merőleges utcából fékezés nélkül hajtott beléjük egy másik autó.

Ahogy az rtl.hu megírta, azóta már sikerült elérniük a műsorvezető menedzserét, aki tudatta velük, hogy sem Millernek, sem pedig az édesanyjának nem esett bántódása az autóbaleset következtében. Mint kiemelték, információik szerint a helyszínre kiérkező rendőrök a tévés mellett a másik autóst is megszondáztatták, így kiderült, hogy Miller ugyan nem volt ittas, de a vétkes sofőr esetében pozitív jelzést mutatott a szonda. 

Miller Dávidot a legtöbben az X-Faktor című műsorból ismerhetik, amelynek a műsorvezetője volt éveken át. Bár idén a tehetségkutató műsor helyét a The Voice vette át, illetve annak vezetését Istenes Bencére bízták, ám Miller sem maradt munka nélkül.

Ahogy az RTL augusztus végén tartott, őszi műsorbejelentő sajtóeseményén kiderült, az RTL+ streamingplatformon egy régóta ismert formátum, az Éden Hotel újabb évada tér majd vissza, amit a tévében is adni fognak. Mint azt a rendezvényen kiemelték, a stratégiai reality Mexikóban forgott, a műsor házigazdája pedig éppenséggel Miller Dávid lesz. 

Rovatok