Index Vakbarát Hírportál

Hailey Bieber reagált a róla szóló pletykákra

2023. október 25., szerda 14:27

A rajongók a képek alapján kezdtek találgatásba arról, hogy várandós lehet Justin Bieber felesége. Hailey most reagált a róla terjedő pletykákra.

Interjút adott a GQ Hype magazinnak a kanadai énekesnő felesége, Hailey Bieber, amelyben kitért azokra a pletykákra is, amik egész nyáron körüllengték őt a fotói alatt.

Történetesen arról volt szó, hogy a szépségiparban dolgozó Hailey fotói alatt többen szóvá tették, hogy már nem is olyan lapos a 26 éves nő hasa, mint a korábbi képeken, és ez arra utalhat, hogy áldott állapotban van.

Nem lehetnék csak egyszer felfúvódva? 

Így reagált röviden a beszélgetés közben Hailey a terhessége hírére, majd elmagyarázta, hogy évekkel ezelőtt úgy tervezte, ha bővülne a családjuk, azt nem tárnák a nyilvánosság elé. Mostanra már látja, hogy ez kivitelezhetetlen, de abban biztos, hogy a média lesz az utolsó, akinek elárulják a nagy hírt.

Justin Bieber és Hailey Baldwin 2018-ban házasodtak össze, azóta többször is felröppentek már a hírek a gyermekáldásról, de a kanadai énekes leszögezte, majd a felesége fogja eldönteni, hogy mit is akar a testével csinálni, így nem sietnek a gyerektémával. 

Rovatok