Index Vakbarát Hírportál

Egymásnak feszültek az ellenfelek a Sztárbox mérlegelésén

2023. október 25., szerda 08:42 | aznap frissítve

Ha bokszmeccs, akkor nem maradhat el a kemény összeszólalkozásokat hozó mérlegelés sem, amely a Sztárbox negyeddöntőinek első párosainak életéből sem maradt ki szerdán, a Riz Levente Sport és Rendezvény Központ-ban tartott eseményen. Az RTL műsorában vasárnap Molnár Áron és Frohner Fecó, Nagy Ervin és Árpa Attila, illetve Berki Mazsi és Megyeri Csilla lép ringbe.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, október 13-án bejelentette a Sztárbox negyeddöntőinek párosításait az RTL. A hírességek három különböző súlycsoportokban mérik össze erejüket. 

A színes társaságot felvonultató műsort október 29-én, 19 órakor tűzi először műsorára a csatorna. A hírességek már hosszú hónapok óta – akár heti 6-7 edzést besűrítve az egyébként is pörgős mindennapjaikba – készülnek az összecsapás első felvonására, azaz a negyeddöntőkre. Korábban már az is kiderült, a műsorban a férfiak négy kétperces menetben küzdenek meg, míg a nők 4×1,5 perces menetekben. A közel 20 évvel ezelőtti Sztárboxhoz képest újítás, hogy mindez nem egy este alatt történik, hanem több fordulós, kieséses rendszerben vívnak meg egymással.

Az első, október 29-én látható adásban három összecsapást követhetnek végig a nézők,  női könnyűsúlyban Berki Mazsi Megyeri Csillával, férfi középsúlyban Molnár Áron Frohner Fecóval csap össze, míg férfi nehézsúlyban Árpa Attila – Nagy Ervin mérkőzést rendeznek.

A hat híresség már október 25-én szembenézhetett ellenfelével a Riz Levente Sport és Rendezvény Központ-ban az RTL által rendezett mérlegelésen.

Összeszólalkozásokból és erőfitogtatásból itt sem volt hiány, a mérlegre állt ellenfelek pedig egy ilyenkor megszokott face off-ra, azaz egy egymásnak feszülésre is hajlandóak voltak a kamerák kedvéért. Az eseményt a műsor egyik szakmai vezetője, Kovács István Koko bonyolította le, aki ezúttal nem a mérlegen, hanem amellett kapott szerepet.

Az október 29-i negyeddöntősök az alábbi súllyal lépnek ringbe:

Női könnyűsúly

Férfi középsúly

Férfi nehézsúly

A Sztárbox negyeddöntőinek párosításai

Férfi nehézsúly

Férfi középsúly

Női könnyűsúly

(Borítókép: Molnár Áron és Frohner Fecó. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok