Index Vakbarát Hírportál

Ismert előadó támogatná Orbán Viktor raplemezének elkészítését

2023. október 26., csütörtök 17:09

Alig egy napja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, szívesen rappelne, már első lemezének elkészítésére is akadt jelentkező. Dopeman közösségi oldalán ajánlotta fel a segítségét a kormányfőnek.

Ahogy beszámoltunk róla, a kormányfő szerdán osztotta meg Facebook-oldalán, hogy Donald Trump volt amerikai elnöktől egy baseballsapkát kapott ajándékba. Orbán Viktor még egy videót is megosztott a meglepetésről. 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszer megjegyezte a kormányfőnek, hogy milyen jól néz ki a Trump aláírásával ellátott sapkában. Orbán Viktor pedig úgy reagált, hogy „esetleg nyomhatna valami rapet.”

A miniszterelnök kijelentésére Dopeman is reagált, aki TikTok-oldalán ajánlotta fel segítségét a kormányfőnek. Bejegyzésénél úgy fogalmazott, hogy Viktor most lerappelheti Brüsszelt. 

Ezúton felajánlom, hogy szívesen elkészítem az első lemezét vagy nótáját

– fogalmazott videójában a zenész.

Dopeman szerint Orbán Viktorhoz egy igazi old school gengszterrap dukál.” Érvelésében felidézte, hogy Majka is általa futott be, valamint a Fekete Vonatnak és Ganxsta Zoleenak is ő írta a legnagyobb slágereit.

Mint mondta, végre megbékülhetnénk a stúdióban a miniszterelnökkel és összehozhatnánk valami nagyon f*szát.” Hozzátette, hogy várja a megkeresést, majd Straight Otta Felcsút” felkiáltással zárta videóját.

Rovatok