Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi kórházi kezelésre szorul

2023. október 26., csütörtök 16:10

Tóth Gabi napok óta erős mandulagyulladással küzd, amely mostanra tályogos sebbé változott. Az énekesnő emiatt már kórházi kezelésre is szorul. A TV2 szerint bizonytalan, hogy a zsűritag részt tud-e venni a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában.

Mint megírtuk, Tóth Gabi a betegsége miatt a legújabb dalának premierjét is elhalasztotta. Az Átkozott nyár című dal október 24-én jelent volna meg, és az énekesnő korábbi közlése szerint az elmúlt időszak őt érintő eseményeit foglalja össze: a szerzemény a válásáról fog szólni.

Tóth Gabi a dalpremier napján jelentette be, hogy napok óta erős mandulagyulladása van, ami nem javult, és egy fájdalmas tályogot okozott neki. Akkor azt is elárulta, hogy megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kap, és igyekszik minél hamarabb meggyógyulni.

A Bors azonban csütörtökön arról számolt be, hogy az énekesnő most már kórházi kezelésre szorul, ráadásul úgy tudják, hogy a TV2 fél napja nem tud kapcsolatba lépni vele, ezért azt sem lehet tudni, hogy a zsűritag részt tud-e venni a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi élő adásán.

A hírek szerint Tóth Gabi már múlt vasárnap is betegeskedett, és az élő adás után azonnal orvoshoz fordult. A TV2 Sajtóosztálya a lapnak elárulta:

Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! adásban láthatták, Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még rosszabb lett. Erről néhány napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának premierjét is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti.

Hozzátették, hogy az énekesnő torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban.

„A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem értük el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak” – áll a közleményben.

Rovatok