Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt egy magyar influenszer, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

2023. november 3., péntek 08:07

A 24 éves Kiss József Viktort a rendőrök jelenleg is keresik. A legtöbben Bish Bharbie-ként vagy Kiss Liliként ismerik a transznemű magyar youtubert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kiss József Viktor ügyében. A transznemű magyar youtubert sokan Bish Bharbie-ként vagy Kiss Liliként ismerik, bár az elmúlt időszakban egyáltalán nem tölt fel tartalmakat az oldalára. Korábban kábítószer birtoklása miatt adott ki körözést a rendőrség a magyar influenszer ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi 2023. november 2-án 20 óra 30 perc körül egy XII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott – írja a police.hu.

A rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kiss József Viktor tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Rovatok