Index Vakbarát Hírportál

Több millió forintnyi gyerektartást kell fizetnie havonta Al Pacinónak

2023. november 4., szombat 07:16

Havonta több mint 30 ezer dollár gyerektartást köteles fizetni Al Pacino barátnőjének, Noor Alfallahnak.

A Page Six birtokába jutott dokumentumok szerint Al Pacino olasz származású amerikai színésznek havonta mintegy 30 ezer dollárt, vagyis több mint 10 millió forintos gyerektartást kell fizetnie barátnőjének, Noor Alfallahnak.

Egy Los Angeles-i bíró továbbá elrendelte, hogy a színész fizessen Alfallahnak 110 ezer dollárt előre, mielőtt megkezdené a havi kifizetéseket. Pacinót arra is kötelezték, hogy évente 15 ezer dollárt fizessen be egy oktatási alapba a legkisebb fia számára. 

A bíró kimondta, hogy a 29 éves Alfallah és a 83 éves Pacino közös felügyeletet kap. A pár a koronavírus-járvány idején kezdtek el találkozgatni egymással.

Noor többnyire nagyon gazdag, idős férfiakkal randizik. Egy ideig Mick Jaggerrel volt együtt, majd Nicholas Berggruennel járt. Egy ideje már Allal van együtt, és nagyon jól kijönnek egymással. A korkülönbség nem tűnik problémának, annak ellenére, hogy a férfi idősebb, mint az apja

– nyilatkozta egy párhoz közeli forrás korábban.

2023 májusára kiderült, hogy Alfallah nyolc hónapos terhes. Állítólag eleinte a színész nem akarta elhinni, hogy a barátnője az ő gyermekét hordja a szíve alatt, ezért DNS-tesztet kért, de az kimutatta, hogy valóban ő az apa.

Ezek után olyan pletykák is felröppentek, amelyek szerint a színészt felzaklatta az újabb apaság gondolata, mivel nem akart több gyereket. Al Pacino azonban világossá tette, nagyon örül, hogy tovább bővül a családja. Amikor megkérdezték tőle, hogy izgatott-e, Pacino széles mosollyal az arcán úgy válaszolt:

Igen, nagyon különleges dolog ez számomra

– mondta.

Mindössze három hónappal azután, hogy megszületett gyermekük, az a hír járta be a sajtót, hogy a sztárpár elválik, azonban közölték, hogy nem szakítottak, csupán megegyeztek a gyermekük közös felügyeletéről.

Rovatok