Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, honnan lehet ismerős Tóth Gabi új számának zenei alapja

2023. november 4., szombat 17:40

Tóth Imre Bruti humorista leplezte le Tóth Gabi új dalát, amely az Átkozott nyár címet kapta. Korábban az énekesnő már elárulta, hogy ezzel a dallal próbálja átadni, mit is élt át az elmúlt hónapokban, miután kiderült, külön utakon folytatják Krausz Gábor séffel.

Augusztus elején bombaként robbant a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor elválnak. A sztárszakács a közösségi oldalán tette közzé a hírt a válásáról. Nem sokkal később kiderült, hogy az énekesnő egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Míg az elmúlt hónapok eseményeit Krausz Gábor tánccal, addig az énekesnő egy dallal próbálta lezárni, bár egy betegség miatt késett Tóth Gabi válásról szóló új dala. Az énekesnő új száma hétfő este jelent megÁtkozott nyár címmel a YouTube-on.

Most Tóth Imre „Bruti” – aki amellett, hogy humorista, zenészként is tevékenykedik – a Facebook-oldalán rántotta le a leplet arról, hogy honnan vehették az új dalhoz az alapot. 

SZERINTE A DAL háttérZENÉJE KÍSÉRTETIESEN HASONLÍT AZ INTERNETRE 10 ÉVVEL EZELŐTT FELTÖLTÖTT, RUSSIAN GYPSY MUSIC CÍMŰ dalra.

Az eredeti egyébként egy orosz népdal, amelynek címe Két gitár, így ez nem feltétlenül minősül lopásnak. Bruti emlékeztetett arra is, hogy a Süsü zenéjéhez, valamint Majka, Curtis és BLR Belehalok című dalához is más szolgáltatott zenei alapot.

Hát, nem tudom. Gondoljon mindenki azt, amit akar. Én a magam részéről el tudom képzelni, hogy két ember 10-20 év különbséggel megírja ugyanazt a dallamot, miért ne?

– fogalmazott a humorista.

Végül hozzátette, hogy szerinte nincs semmi baj a dallal. Mint mondta, a szám egy zenei közhelygyűjtemény, ezt azonban ő a stílusnak tudja be. „De ezenkívül remekül fel van játszva, nagyon jól meg van hangszerelve, meg van csinálva az egész dal, úgyhogy profi munka” – mondta.

Rovatok