Index Vakbarát Hírportál

Barbra Streisandot „kényszerítették”, hogy az exeiről írjon új könyvében

2023. november 6., hétfő 11:36

Izgalmas szerelmi életről tanúskodik Barbra Streisand önéletrajzi írása, a My name is Barbara című memoár. Feltűnik a könyvben többek között Don Johnson, Ryan O’Neal, Andre Agassi vagy Pierre Trudeau neve is.

Bökd ki, húgom! – állítólag így vették rá Barbra Streisandot a szerkesztők, hogy a szerelmi életéről valljon új könyvében, a My name is Barbara című memoárjában – írja a TMZ

Az ikonikus popsztár és színésznő azt állítja, ő nem igazán akart beszélni az exeiről. Barbra Streisand az elmúlt hétvégén szerepelt a CBS Sunday Morning című műsorában, ahol Gayle King amerikai televíziósnak mesélt a karrierjéről és férfiakról.

Az önéletrajzi írás olyan neveket említ, mint Don Johnson, Ryan O’Neal, Andre Agassi vagy Pierre Trudeau volt miniszterelnök. 

A lap szerint a sztár zavarba jött, amikor a műsorvezető a neveket említette, és azt mondta, ha rajta múlik, egyikük sem került volna bele az emlékiratába, de „kényszerítették”. Egészen pontosan a szerkesztője, aki a piszkos részletektől reméli az eladott példányszámok növekedését. 

Rovatok