Index Vakbarát Hírportál

Rubint Réka: Norbika egy oroszlán, végre kilépett az árnyékunkból

2023. november 6., hétfő 13:23

Schobert Norbi és Rubint Réka is könnyekig hatódtak a vasárnap esti Sztárbox második negyeddöntőjén, ahol fiuk, ifjabb Schobert Norbert „átesett a tűzkeresztségen”, és szavaik szerint oroszlánként lépett ki a ringből. Mindketten érzelmes posztban reagáltak.

Izgalomban tartja a sztárvilágot és a közvéleményt a vasárnap esti Sztárbox-gála, ahol többek között ifjabb Schobert Norbert is a szorítóba lépett Istenes Bence műsorvezető ellenfeleként. 

Ahogyan arról az Index is beszámolt, a második negyeddöntős gála eddigi legprofibb összecsapását láthatták vasárnap este a nézők, amiben bár pontozással ugyan Istenes Bence nyert, ifjabb Schobert Norbi sem maradt alul, végig „oroszlánként” küzdött.

Ezt kommentálta most Norbi édesanyja, Rubint Réka is a Facebookon, aki igazi harcosnak nevezte a fiát.

Ez a kisfiú, a mi fiunk végre ki tudott lépni a Schobert–Rubint házaspár árnyékából, és NEMES! Tiszta szívű! Igazi harcosként, maximális tisztelettel az ellenfelével szemben 4! csodálatos menetben, 5! hónap felkészüléssel megküzdött Önmagáért! Önerőből!

– írta.

Rubint Réka úgy fogalmazott, nagyon büszke, hogy ilyen nagyszerű embernek lehet az édesanyja, majd arról írt, hogy ez a bokszmérkőzés még csak a kezdet, ezután Miamit veszik célba. A fitneszedző gratulált Istenes Bencének és csapatának is. 

Természetesen idősebb Schobert Norbi sem hagyta szó nélkül fia győzelmét, ő arról posztolt, hogy nagyon féltették Norbikát, és büszkék, hogy 18 évesen kiállt egy 36 éves férfi ellen a ringben. 

Drága Kisfiam! Norbi! Életed első meccse, 5 hónap boksz után! Nagyon féltettünk, de átestél a tűzkeresztségen, és Férfiként jöttél le a ringből. Rengeteg gratulációt kaptam miattad szakmai, baráti, üzleti körökből

– lelkendezett a fitneszguru, hozzátéve, hogy csak egy hajszálon múlott a győzelem. 

Rovatok