Index Vakbarát Hírportál

Vajna Tímea Los Angelesben biciklizett együtt Arnold Schwarzeneggerrel

2023. november 7., kedd 19:03

Arnold Schwarzeneggert Los Angeles utcáin videózták le biciklizés közben, oldalán Vajna Tímeával. A többszörös Mr. Olympia-győztes testépítő egy peres ügye miatt sokat biciklizik.

Arnold Schwarzenegger és Vajna Tímea jó viszonya eddig sem volt titok a nagyközönség előtt, a modell ugyanis korábban már posztolt közös képet a Mr. Olympia-győztes testépítővel, 2018-ban pedig még Magyarországon is összefutottak, amikor Schwarzenegger meglátogatta Andy Vajnát. 

A Terminátor sztárja és Andy Vajna korábbi közös munkáik során szoros barátságot alakított ki, melyet Vajna Tímea tovább ápol, most éppen Los Angeles utcáin tekertek együtt.

Az X17onlineVideo felvételét észre vevő Blikk szerint Schwarzenegger azért közlekedik biciklivel, mert perben áll egy kerékpárossal, akit idén februárban ütött el autójával a San Vicente Boulevard-on. Mivel a nő súlyos sérüléseket szenvedett, ezért Schwarzenegger szolidaritásból, valamint az egészséges és sportos életmód jótékony hatásainak hangsúlyozása miatt elég gyakran biciklivel közlekedik.

Rovatok