Index Vakbarát Hírportál

Gáspár Győző után újabb celeb vallotta magát Fradi-szurkolónak

2023. november 12., vasárnap 10:16

A frissen Fradi-szurkolóvá vált Gáspár Győző után egy újabb celebet köszönthet tagjai között a labdarúgócsapat. Nagy Alekosz több tartalmat is megosztott közösségi oldalán, amelyben a zöld-fehérek elkötelezett szimpatizánsának vallotta magát.

Habár Alekosz nemrég kiesett a TV2 Ázsia Expressz című műsorából, szombat esti bejegyzéseivel ismét felhívta magára a figyelmet. 

A celeb Facebook-oldalán tett közzé egy fotót, amelyen a Ferencváros korábbi meghatározó labdarúgójának, Lipcsei Péternek a mezével pózolt – szivarral a szájában. A háttérben egy aláírt Gera Zoltán-mez is látható volt. A fotó mellett több Fradit éltető videót is megosztott Alekosz.

Gáspár Győző rendszeresen kelt feltűnést a Fradi-meccseken

Az utóbbi időben rendszeres látogatója lett a Ferencváros mérkőzéseinek Gáspár Győző. A frissen Fradi-szurkolóvá vált showmant már az első meccs alatt atrocitások érték a debreceni szurkolók részéről, majd később Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke is védelmébe vette.

Gáspár Győző legutóbb a Ferencváros–Újpest-rangadón hívta fel magára látványosan a figyelmet, ahol egy sállal a kezében fordult az újpesti ultrákhoz, amelyen a „zöld sasok”, és a „lila majmok” felirat is látható volt. A történteket az Újpest korábbi focistája, Széki Attila, azaz Curtis sem hagyta szó nélkül, közösségi oldalán „napraforgó patkánynak″ nevezte a Romantic frontembereként is ismert celebet. Győzike erre reagálva feljelentéssel fenyegette meg a rappert.

Curtis legutóbb a Péntek Esti Partizán vendége volt, ahol kifejtette, hogy Gáspár Győző egy „előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló”. Hozzátette, hogy szerinte a szurkolás és a politikai hovatartozás nem megvásárolható, hozzátéve, hogy maga is a Fidesz felé húz.

Rovatok