Index Vakbarát Hírportál

Betörtek Tom Hanks fiához, de a tolvaj nem teszi zsebre, amit kapott tőle

2023. november 12., vasárnap 06:08

Tom Hanks fia házába megpróbáltak betörni, a rendőrség kiérkezéséig fizikai erejével tartóztatta fel a betolakodót. Végül ő maga sértetlenül megúszta az esetet, de egy kiérkező rendőr eltörte a lábát, mert ráesett a gyanúsított.

Meghiúsított egy betörést Tom Hanks fia, Chet Hanks, mégpedig fizikai erővel – írja a TMZ. A lap információi szerint mielőtt a rendőrség megérkezett volna hétfőn kora hajnalban Chet Hanks Los Angeles-i házához,  a férfi megütötte a 42 éves gyanúsítottat, aki megpróbált betörni hozzá.

Amikor a Los Angeles megyei seriff helyettesei a helyszínre értek, megpróbálták bilincsbe verni a férfit, de az tovább küzdött. Végül sikerült annyira megfékezniük, hogy megbilincselhessék, ám miközben az autóhoz vezették, a férfi hanyatt esett, egyenesen az egyik rendőrre, akinek végül eltört a lába. 

Mindkét férfit kórházba kellett szállítani. Miután ellátták őket, a férfit betöréses lopásért vették őrizetbe. Az ügyet továbbítják az L. A. megyei kerületi ügyészségre. Chet Hanks sértetlen maradt.

Rovatok