Index Vakbarát Hírportál

Billie Eilish bevallotta: vonzódik a nőkhöz

2023. november 14., kedd 15:24

Az énekesnő, aki még mindig csak 21 éves, de már hét Grammy- és egy Oscar-díjat nyert, kendőzetlenül beszélt egy interjúban az életéről és arról, hogyan viselte el a bulvármédia figyelmét ennyire fiatalon.

„Nőnek lenni egy örökké tartó háború” – mondta Billie Eilish az interjúban, amit a Variety című lapnak adott. Az énekesnő először arról beszélt, hogy most kezdett el igazán élni.

Kiderült, hogy fiatal vagyok, és még egy egész életem van a szarságokból, amit megtehetek. Talán mert az életem nagyon fiatalon annyira felnőtté vált, elfelejtettem, hogy még mindig ilyen fiatal vagyok. Sok mindenben megállapodtam: úgy éltem az életemet, mintha a hetvenes éveimben lennék. Nemrég rájöttem, hogy erre nincs szükségem

– fogalmazott.

A 21 éves Eilisht 13 évesen csapta meg hírnév szele, amikor az Ocean Eyes című száma vírusként terjedt el a SoundCloudon. Miközben karrierje gyorsan szárnyalt, kénytelen volt úgy átvészelni a kamaszkorát, hogy mindenki őt figyelte.

Azonnal megkedveltette magát a közönséggel az ellentmondásokkal teli személyisége révén: suttogóan lágy hangján olyan dolgokról énekelt, mint a barátai meggyilkolása, exe autójának felgyújtása, vagy az erőszakos barátjának a  születésnapján való dobása. De állítása szerint feszülten emlékszik vissza a kezdeti évek nehézségeire, amikor minden arról szólt: „Kivel járt? Milyen volt a szexualitása? Miért öltözött így?”.  A kritikusok közül néhányan még azt is megkérdőjelezték, hogy titokban ördögimádó volt-e.

Eilish mégis azt mondta, hogy büszkén tekint vissza korai sikereire. Elmondása szerint akkor, amikor a Bad Guy című slágere 2019-ben az első helyig jutott a toplistákon, azt hitte, hogy megtalálta az igazi boldogságot.

Ez azonban csak külső megerősítés volt. Azt hiszem, valamikor a tavalyi évben jöttem rá erre. Úgy voltam vele, hogy meg kell találnom magamban és a személyes életemben olyan dolgokat, amelyeknek semmi köze a külvilághoz, az internethez vagy a státuszomhoz, és amelyek ennyi örömet okoznak nekem

– mondta. Most azonban állítása szerint jól érzi magát a bőrében. „Úgy érzem, hogy olyan emberré válok, akit igazán szeretek, és olyan dolgokat csinálok, amelyekre igazán büszke vagyok. Sok szempontból úgy érzem, hogy most ébredek fel” – fogalmazott. 

Elmesélte ezek után azt is, hogy nem volt mindig „lányos” személyiség. Valójában élete nagy részét azzal a feltételezéssel töltötte, hogy más nők nem kedvelik őt.

Soha nem éreztem, hogy nagyon jól tudnék kapcsolódni a lányokhoz. Annyira szeretem őket. Szeretem őket mint embereket. Vonzódom hozzájuk mint emberekhez. Tényleg vonzódom hozzájuk. Fizikailag vonzódom hozzájuk. Ugyanakkor nagyon megfélemlítenek a szépségükkel és a jelenlétükkel

– jelentette ki.

Elmondta, hogy sokáig nem akarta megmutatni teljes valójában a testét, mert nem volt vele elégedett, nem érezte elég magabiztosnak magát hozzá, ezért viselt bő ruhákat. Miközben ezekkel az érzésekkel küzdve felnőtt, meg kellett küzdenie a média egyre növekvő kíváncsiságával is a fejlődő teste iránt. 

Rovatok