Index Vakbarát Hírportál

Will Smith egykori asszisztense azt állítja, hogy a színész lefeküdt egy másik férfival

2023. november 15., szerda 08:36

Will Smith egykori barátja és asszisztense megdöbbentő állításokat tett a színész szexuális titkairól. Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész PR-csapata tagadja a híreszteléseket.

Will Smith egykori munkatársa, Bilaal a YouTube-on elérhető Unwine with Tasha K című műsorban azt mondta, hogy a híresség lefeküdt Duane Martin amerikai színésszel. Azt is állította, hogy rajtakapta a párost aktus közben.

„Rájuk nyitottam az ajtót Duane öltözőjében, aki a szemem láttára anális szexet folytatott Will-lel” – mondta az egykori asszisztens Tasha K-nak. A nő az állítás hallatán lefagyott, Bilaal pedig folytatta a történetet.

„Volt ott egy kanapé, Will azon görnyedt. Duane pedig felállt, aztán durva dolgok történtek” – tette hozzá.

Will Smith csapata azonnal tagadta az állítást, miszerint a színész szexuális viszonyt folytatott a kollégájával évekkel ezelőtt, írta meg a TMZ. „Ezek az állítások egyértelműen hamisak” – jelezték.

Will Smith magánélete mostanában sok témát ad az amerikai bulvársajtónak, Jada Pinkett Smith amerikai színésznő egy nemrég megjelent interjúban elárulta, hogy már 7 éve nem élnek együtt férjével.

Az interjút és a különélést illetően Will Smith egy ideig hallgatott, majd a The New York Timesnak eljuttatott levelében reagált felesége szavaira. 

A szavai felébresztettek. Ő mindig rugalmasabb, együttérzőbb és okosabb volt, mint én, viszont ha életed több mint felében együtt vagy valakivel, egyfajta érzelmi vakság lép fel, ami miatt elveszítjük azt a képességünket, hogy észrevegyük az apró szépségeket és a kapcsolat rejtett árnyait

– idézi a levelet a The New York Post.

Rovatok