Index Vakbarát Hírportál

A Jóbarátok újabb két sztárja búcsúzott el Matthew Perrytől

2023. november 16., csütörtök 11:16

Az egész világot megrázta október végén Matthew Perry halálának híre. A Jóbarátok című sorozat főszereplői sorra osztották meg szebbnél szebb gondolataikat az elhunyt színészről. David Schwimmer és Lisa Kudrow is megható üzenettel és fotóval búcsúztatta el egykori kollégáját és barátját.

Mint megírtuk, október 28-án Los Angeles-i otthonában halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje. Halálhíre az egész világot megrázta, a sztárvilágból rengetegen fejezték ki együttérzésüket, és osztották meg szebbnél szebb gondolataikat a színészről.

Perrytől november 3-án vettek végső búcsút szerettei, köztük kollégái is. A színész sírja a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben található, ám pontos helyét még nem hozták nyilvánosságra.

Jóbarátok című sorozat főszereplői –  Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer – először egy közös közleményben reagáltak, majd az elmúlt napokban egyesével is megemlékeztek közösségi oldalukon egykori barátjukról. 

David Schwimmer Ross Gellert alakította a sorozatban, aki az életben is jóbarátja volt Matthew Perrynek. A több mint két héttel ezelőtt elhunyt színészről azt írta, hogy soha nem fogja elfelejteni, emellett még mindig megdöbbentő számára Perry eredeti és váratlanul vicces előadásmódja. A bejegyzésben a Jóbarátok egyik jelenetét, Ross és Chandler közös pillanatát is megosztotta.

Elképzellek téged valahol ott fent, ahogy körülnézel ugyanabban a fehér öltönyben, zsebre tett kézzel. Lehetne még több felhő?

– írta David Schwimmer.

Lisa Kudrow könnyesre nevette magát Matthew Perry humorán

Az elhunyt színészről szintén megemlékezett közösségi oldalán Lisa Kudrow, aki Phoebe Buffay-t alakította a sorozatban. 

Köszönöm, hogy annyira megnevettettél, hogy megfájdultak az izmaim, mindennap könnyeztem

– fogalmazott Lisa Kudrow. Hozzátette, hogy Matthew Perry személyén keresztül megtanulta, mi a megbocsátás és a szeretet.

Hónapok múlva derülhet fény Matthew Perry halálának pontos okára

Az első toxikológiai vizsgálatok szerint nem fentanil- vagy metamfetamin-túladagolás okozta Matthew Perry halálát. Természetesen ennél mélyrehatóbb toxikológiai vizsgálatokat is végeznek, hogy kiderüljön, volt-e más illegális drog a színész vérében, illetve hogy a vényköteles gyógyszerek káros dózisa kerülhetett-e a szervezetébe.

A várt eredményekre legalább 4 hónapot kell várni, de lehet, hogy csak fél év múlva derül ki a halál pontos oka – addigra várhatóan minden adat rendelkezésre áll majd.

Rovatok