Index Vakbarát Hírportál

Érkezik Robert Pattinson első gyermeke

2023. november 20., hétfő 09:20

Robert Pattison és párja Suki Waterhouse vasárnap hozták nyilvánosságra az örömhírt, miszerint úton van első közös gyermekük. Az énekesnő koncertje közben közölte a jó hírt rajongóival.

Az Alkonyat-filmek Edward Cullenje, Robert Pattinson a való életben is édesapa lesz, ugyanis mint azt kedvese, Suki Waterhouse hétvégi koncertjén nyilvánosságra hozta:

érkezik első gyermekük.

Waterhouse a Corona Capital mexikói fesztivál színpadán lépett fel november 19-én vasárnap, és úgy döntött, megosztja a boldog hírt rajongóival is. Az énekesnő már önmagában egy igazán szűk fellépőruhát választott, ami már gyanakvásra késztette a koncert tömegében álló rajongókat. Ekkor az énekesnő azt mondta,

gondoltam, felveszek valami csillogó ruhát, hogy eltereljem a figyelmet valami másról, ami épp rajtam van, de nem hiszem, hogy működött.

Azóta sem osztottak meg több részletet az énekesnő várandósságáról, sem a babáról, viszont végre bebizonyosodhatott a pletyka, ami már hónapok óta terjed – valóban gyermeke lesz Pattinson és Waterhouse párosának.

2018 óta alkotnak egy párt és magánéletüket szinte teljesen elzárva tartják a nyilvánosság elől. A színész egyáltalán nem található meg a közösségi médiában, Waterhouse Instagram-ján pedig csak elszórtan jelennek meg egy párként.

Rovatok