Index Vakbarát Hírportál

Ismét körözi a rendőrség a Kőgazdag fiatalokból ismert Papaszítát

2023. november 21., kedd 18:05

Ismét körözést adott ki a rendőrség a TV2 Kőgazdag fiatalok című realityműsorából ismert Papaszíta ellen. A férfit PSG Ogli testőreként ismerhették meg a nézők.

Papaszíta – hivatalosan nevén Hopka László – ellen elsőként október 11-én adott ki elfogatóparancsot a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja. A férfit sikkasztás miatt keresték. Néhány nappal később lekerült az elfogatóparancs a rendőrség listájáról.

Hopka László szerint egy közlekedési kihágás miatt kapott pénzbírságot öt évvel ezelőtt, amit nem fizetett be. A testőr szerint ahogy elutalta az összeget, lekerült a körözési listáról.

A 43 éves férfi ellen november 20-án ismét elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja.

A rendőrség honlapján arról írtak, hogy Hopka Lászlót kapcsolati erőszak miatt keresik. A körözési adatlapon férfi fotóját is megosztották.

A TV2 műsorában lett ismert Papaszíta

Mint írtuk, PSG Ogli, azaz Papp Olivér korábban azért fogadott testőrt, mert elmondása szerint sokszor zaklatják vagy éppen követik a rajongók, ezért nem érezte magát biztonságban. 

Papaszítát „a legrúgóképesebb testőrként” ismerhették meg a TV2 nézői, miután a férfi – önvédelmi mozdulatokat bemutatva – lerúgta PSG Ogli 10 millió forintot érő csillárját.

Épp ezért szeretem Papaszítát. A legrúgóképesebb pacek a világon. Még a tízmilliós csillárt is szó nélkül lerúgja

– dicsérte védelmezőjét Ogli.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok