Index Vakbarát Hírportál

Szándékosan idegeníthette el Brad Pittet gyermekeitől Angelina Jolie

2023. november 23., csütörtök 07:43

Brad Pitt barátai arról beszéltek a DailyMail információi szerint, hogy mennyire megviselte a színészt a három örökbefogadott gyermekétől való elhidegülése. Azt állítják, Brad egykori felesége, Angelina Jolie szándékosan idegenítette el a színészt gyermekeitől. Mindez új megvilágításba helyezi a Pittről mint apáról az örökbefogadott gyerekek által kialakított képet.

A 22 éves Maddox, a 19 éves Pax és a 18 éves Zahara állítólag alig tartanak fenn kapcsolatot örökbefogadó apjukkal. Brad Pitt három biológiai gyermeke, a 18 éves Shiloh, valamint a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne a felügyeleti megállapodás értelmében továbbra is rendszeresen találkoznak édesapjukkal.

Mint a Daily Mail írja, a hétvégén Zahara részt vett egy diákszövetségi beavatási eseményen az atlantai Spelman College-ban, és a nevét Zahara Jolie-nak adta meg, nem pedig Zahara Jolie-Pittnek, ami a hivatalos neve.

Maddox és Pax már évekkel ezelőtt elhagyta a „Pitt” nevet. Előbbi állítólag 2016 – vagyis Brad és Angelina heves összekülönbözése – óta szóba sem állt nevelőapjával. A fiú már korábban is mondta, hogy nem tekinti Bradet az apjának.

A Daily Mail a napokban nyilvánosságra hozta egy korábban nem látott Instagram-történet képernyőfotóját, amelyet Pax Jolie-Pitt tett közzé még 2020-ban apák napja alkalmából.

„Világklasszis s*ggfej vagy! Állandó pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. Azt mondhatsz magadnak és a világnak, amit akarsz, de az igazságra egy napon fény derül” – írta a fiú a poszthoz.

Rovatok