Index Vakbarát Hírportál

Machetével végezték ki a Netflix 23 éves színészét

2023. november 23., csütörtök 17:08

Valószínűleg fegyveres rablás áldozata lett a Netflix sztárszínésze, Kevin Andrés Munoz Tovar, akit egy machetével végeztek ki Kolumbiában.

Egy horrorfilmbe illő, machetés támadásban végezték ki a Netflix 23 éves kolumbiai színészét, Kevin Andrés Munoz Tovart, miután egy feltételezett fegyveres rablás áldozata lett – írja a Mirror

A színész a Netflix Dogwashers című sorozatában játszott. 

A helyi kolumbiai média beszámolói szerint a fiatal férfi holttestét megkötött kézzel és lábbal találták meg. Testén több olyan sebet is találtak, amelyeket vélhetően machetetámadás okozott.

Munoz holttestének tragikus felfedezését követően letartóztatták azt a 19 éves férfit, akit a brutális gyilkossággal gyanúsítanak – közölte a Noticias RCN hírügynökséggel a helyi rendőrség szóvivője, Nicolás Suárez. A támadók ugyan elmenekültek a helyszínről, de a közösségtől kapott információknak köszönhetően elfogták őket – tette hozzá.

Kevin Andrés Munoz Tovar népszerű és tehetséges színésznek számított, a Netflix 2020-as sorozatában egy fiatal, feltörekvő drogbárót alakított. A kiváló kritikáknak köszönhetően a filmszerep után az Apple TV+ thrillerében, a Bandák földjén (Echo 3) című sorozatban is feltűnt, amelyben Michiel Huisman, Luke Evans és Jessica Collins is szerepelt.

Rovatok