Index Vakbarát Hírportál

Jamie Foxx a bíróságon tagadta, hogy szexuális zaklatást követett volna el

2023. november 24., péntek 13:34

Jamie Foxx hevesen tagadja az őt ért, szexuális zaklatással kapcsolatos vádakat. A színész, áldozata állítása szerint még 2015-ben zaklatta őt egy New York-i bárban, miután a lány képet kért tőle.

Mint írtuk, szexuális zaklatással vádolják Jamie Foxx Oscar-díjas színészt. 

A nő állítása szerint az incidens hajnali 1 óra körül történt, amikor barátjával egy New York-i bár egyik asztalánál ültek. A kereset szerint „a felperes barátja megkérdezte Foxxot, hogy készítene-e vele és a felperessel egy közös fotót”, mire a színész állítólag azt válaszolta:

Persze, baby. Neked bármit.

A felperes állítása szerint ezek után Foxx fogdosni kezdte.

Jamie Foxx tagadja, hogy ez megtörtént volna, szóvivője azt nyilatkozta a TMZ-nek,

az állítólagos incidens soha nem történt meg. 2020-ban ez a személy szinte azonos pert indított Brooklynban. Ezt az ügyet röviddel ezután elutasították. A követelések ma sem életképesebbek, mint akkor voltak.

A színész csapata ismét az ügy elutasításában bízik, ellenkező esetben pedig büntetőeljárást kívánnak indítani a felperes és ügyvédje ellen, amiért „ismét valótlan állításokkal” vádolják Foxxot.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok