Index Vakbarát Hírportál

Megszületett Paris Hiltonék második gyermeke, különleges nevet kapott

2023. november 24., péntek 16:50

Paris Hilton nemrég ünnepelte második házassági évfordulóját Reum Carterrel, de most a második babájának jövetelét is ünnepelheti.

Két éve mondta ki a boldogító igent Paris Hilton, aki Instagram-oldalán nemrég emlékezett meg második házassági évfordulójáról. A milliárdos és férje, Reum Carter egy mesés esküvőn kötötték össze életüket 2021. november 11-én, ahol az ara három különböző ruhát is viselt.

Azóta született is már egy gyermekük egy béranyától. Paris Hilton pár nappal ezelőtt egy friss fotósorozatot mutatott kisfiáról, Phoenixről. De nem kapott kifejezetten pozitív fogadtatást Instagram-posztja, rengetegen élcelődni kezdtek a 10 hónapos baba kinézetén, elsősorban feje nagysága miatt.

Többen a szimpla viccelődésen és csúfoláson túl macrocephaliát (vízfejűséget) gyanítottak a kicsinél, arra figyelmeztették a sztáranyukát, mindenképp vizsgáltassa ki fiát, a betegségnek ugyanis komoly következményei lehetnek. Hilton végül megtörte a csendet, és reagált a kommentekre egy, a védelmére készült TikTok-videó alatt. 

„Beteg emberek vannak a világban. Az én kis angyalom teljesen egészséges. És igen, természetesen látta orvos, csak nagy agya van” – fogalmazott az örökösnő hozzászólásában.

Most azonban ugyancsak az Instagram-oldalán jelentette be az új babájuk érkezését. 

Hálás vagyok a kislányomért

– írta a posztjában Paris Hilton, aki egy rózsaszín babaruhát is megosztott, amin a London felirat látható. Ez pedig a baba nevére utal.

Először sokan azt hitték, hogy most még csak a gyermek születését várják. Paris Hilton azonban egy TIkTok-videója alatt kommentben tisztázta, hogy már megszületett a gyermek. 

Rovatok