Index Vakbarát Hírportál

Titokban összeházasodott Szervét Tibor és Stefanovics Angéla

2023. november 29., szerda 09:17

Szervét Tibor Jászai Mari-díjas színész és Stefanovics Angéla Jászai Mari-díjas színésznő nemrég összeházasodtak. Az esemény titokban zajlott, a színésznő sejtelmesen csak annyit mondott: „Ez történt, és kész.”

„Sokan megdöbbentek, hogy mi mit keresünk egymás mellett, de most már több mint három éve vagyunk együtt” – mondta Stefanovics Angéla a Szavakon túl című műsorban Kadarkai Endre műsorvezetőnek.

A színésznő ugyanakkor gyorsan hozzátette, nem szeretne kapcsolatukról többet elmondani. Habár az ő élete nyitott könyv, párja, Szervét Tibor nagyon zárkózott, és védi a magánéletét a nyilvánosság elől.

Amikor Kadarkai Endre megkérdezte, hogy minden rendben van-e köztük, válaszul 

Stefanovics felemelte kezét, amelyen egy jegygyűrű volt.

A színésznő ugyanakkor nem akart részleteket elárulni az esküvőről, de riporteri kérdésre elmondta, első alkalommal menyasszony, majd gyorsan hozzátette, nem csak menyasszony. Ezt követően pedig lezárta a témát.

A Blikk kérdésére egy neve elhallgatását kérő ismerős elmondta, a színészek kollégái is meglepődtek, amikor tudomást szereztek az esküvőről.

Angéla és Tibor nagyon zárkózottak, ha a párkapcsolatukról van szó, ezért mi is csak utólag szereztünk tudomást az esküvőről, és megmondom őszintén, minket is meglepett a dolog

– mondta a bennfentes.

Szervét Tibor és Stefanovics Angéla a koronavírus-járvány kirobbanásának idején szerettek egymásba, kapcsolatuk úgy indult, hogy Szervét egy mondvacsinált indokkal felhívta a színésznőt.

Stefanovics Angéla az egyik főszereplője az Indexen bemutatott Marsra magyar! című sorozatnak, amelynek részeit itt nézheti meg:

Rovatok