Index Vakbarát Hírportál

Aureliónak minden nap egyre nehezebb a börtönben, de nagy tervei vannak

2023. december 2., szombat 15:46

A ValóVilág hatodik szériájának győztese, Aurelio néhány hónap múlva szabadulhat a börtönből. Most elárulta, mik a tervei a jövőre nézve, és hogy miben változott meg az élete az elmúlt időszakban.

Aurelio Caversacciót, a ValóVilág hatodik szériájának győztesét két bűncselekményért – egy ismerőse elrablásáért és kábítószer-fogyasztásért – ítélték jogerősen 3 év 5 hónap börtönre, melynek letöltését tavaly februárban kezdte meg a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetben. A Blikk most börtöninterjút készített vele, amiből kiderült, hogy ha minden jól megy, akkor három hónap múlva szabadulhat – csipogóval.

Aurelio elárulta, hogy minden egyes nap nehezebb számára bent, és nagyon hiányzik neki a kislánya, de úgy érzi, sokat komolyodott a börtönben töltött idő alatt, sőt a személyisége is megváltozott. Régen ugyanis sokkal lobbanékonyabb volt, önkontrollja sem volt, ám mára nyugodtabbnak és megfontoltabbnak érzi magát. 

Megváltozott az értékrendem is, kint a csillogás, a drága holmi fontos volt. Most ez elhalványult, inkább a gyerekemnek akarok mindent megadni

– fogalmazott.

Jövőbeni tervek

Azt is elmondta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy szabadulhasson, és nincs vele bent semmi probléma. Miután kiengedték, anyukája cégénél szeretne dolgozni, a saját webshopját is szeretné folytatni. Hozzátette:

Az egyik legnagyobb álmom pedig, hogy ismét realitykben szerepelhessek, de bármit vállalnék, ha ez kell ahhoz, hogy elhagyhassam a börtönt. Az egyetemet is újra akarom kezdeni, ahová a bevonulásom előtt felvettek.

A börtönben festeni és fát vágni is megtanult, jelenleg pedig karbantartó. Bár sosem gondolta volna, hogy fizikai munkát fog végezni, a favágást kifejezetten megszerette. 

A mélypontjairól is beszélt a ValóVilág győztese: nagyon fájt neki, hogy Edit, egykori barátnője elhagyta őt, amikor megtudta, hogy más nőtől született Aureliónak gyermeke. A másik mélypontja a nagymamája halála volt, amiről Skype-on értesült szeptemberben. Végezetül azt is elárulta, hogy abszolút nem hiányzik neki a drog vagy az alkohol, és a jövőben egyikkel sem szeretne élni. Úgy véli, ha nem került volna börtönbe, még mindig önpusztító életet élne. 

Rovatok