Index Vakbarát Hírportál

Csillagot kapott Macaulay Culkin a Hollywoodi hírességek sétányán

2023. december 2., szombat 08:15 | aznap frissítve

Macaulay Culkin csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán. A színész főként gyerekszerepeiről ismert a Reszkessetek, betörők! és a Richie Rich – Rosszcsont beforr című filmek főszereplőjeként.

A 43 éves Macaulay Culkin pénteken avathatta fel a csillagot a híres Los Angeles-i sétányon – adta hírül az MTI. A szám szerint 2765. csillag elhelyezésén Catherine O'Hara és Natasha Lyonne színésznők mondtak beszédet.

O'Hara játszotta az 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők! vígjátékban a karácsonyi utazás alkalmával véletlenül egyedül otthonhagyott Kevin (Macaulay Culkin) anyját. A film, amelyben a főhős Kevin McCallister ötletes módon bánik el betörőkkel, hatalmas siker lett és egy csapásra sztárrá tette Culkint. A folytatás, a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban 1992-ben jelent meg, szintén Chris Columbus rendezésében.

Köszönöm, hogy engem is elhívtál, az álanyádat, aki nem egyszer, hanem kétszer is egyedül hagyott otthon, hogy osztozzak örömödben ezen a boldog eseményen. Annyira büszke vagyok rád

 – mondta O'Hara.

Macaulay Culkin a ceremónián élettársa, Brenda Song színésznő és két gyermekük – Dakota és Carson – társaságában vett részt. Jelen volt Paris Jackson is, Michael Jackson néhai popsztár lánya is, akinek Culkin a keresztapja.

 Culkin beszédében köszönetet mondott élettársának, Brenda Songnak.

Te vagy a mindenem, egy bajnok. Te vagy az egyetlen, aki ma jobban örül a sikeremnek, mint én magam

– kezdte beszédében a színész, majd arról is beszélt, hogy családja adott értelmet az életének.

Nemcsak a legcsodálatosabb nő vagy, akit valaha ismertem, hanem a legcsodálatosabb ember is. Te adtál nekem célokat, te adtál nekem családot a két fiunk által. Ti vagytok a kedvenceim

– fogalmazott Macaulay Culkin.

Rovatok