Index Vakbarát Hírportál

Végleg visszavonul, és Jézusnak szenteli életét a Despacito egyik énekese

2023. december 6., szerda 11:16 | aznap frissítve

Puerto Ricóban koncertezett vasárnap Daddy Yankee, amikor bejelentette, hogy visszavonul az énekléstől. A Despacito című dal énekese a jövőben Jézusnak szeretné szentelni az életét.

Hivatalosan is visszavonul az énekléstől Daddy Yankee, hogy a továbbiakban Jézusnak szentelhesse az életét – számolt be az NBC News.

A rapper szülőföldjén, Puerto Ricóban adott koncertet vasárnap este. A dalszerző sokkoló vallomást tett a színpadon, amelyben elmondta, hogy annak ellenére, hogy milliók dicsérik és szeretik őt a világon, mégis „beteljesületlennek” érezte magát. Rajongóinak a Bibliából idézett spanyolul: „Mi haszna lesz az embernek, ha az egész világot megnyeri, de a lelkét elveszti?” 

Ma este beismerem, és nem is szégyellem elmondani az egész világnak, hogy Krisztus bennem lakozik, és én érte fogok élni

– ismertette a koncerten Daddy Yankee.

Hozzátette, hogy minden eszközt és tehetséget, amivel rendelkezik, Jézus adta neki, így a továbbiakban az ő birodalmát szolgálja majd. A népszerű énekes köszönetet mondott, majd arra kérte rajongóit, hogy „kövessék Jézus Krisztust, aki az út, az igazság és az élet”.   

Daddy Yankee hétfőn a közösségi oldalán is megerősítette, hogy végleg befejezi énekesi karrierjét. 

A 46 éves énekeshez kötődik 2017 legnagyobb slágere is, a Luis Fonsival közösen készített Despacito című dal. A klip a valaha volt legtöbb megtekintést kapta a YouTube videómegosztón. 

Luis Fonsi már vasárnap, a koncert után elbúcsúzott kollégájától. Közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy Daddy Yankee örökre megváltoztatta a latin zenét. Hozzátette, hogy sokkal tartozik neki, és továbbra is ünnepelni és hallgatni fogják a slágereit.

Rovatok