Index Vakbarát Hírportál

Letartóztattak egy rappert, aki bizonyítékokat hamisított, drogot birtokolt, és még szabálytalanul is parkolt

2023. december 8., péntek 15:46

Kodak Black nevű rapper ismét összeütközésbe került a törvénnyel: Floridában letartóztatták kokain birtoklása, bizonyítékok hamisítása, valamint jármű szabálytalan megállítása és parkolása miatt.

Kodak Black 26 éves rappert (valódi nevén Bill Kapri) a floridai Plantation megyei börtönben helyezték előzetes letartóztatásba – írja a Deadline

Emellett közlekedési szabálysértést is elkövetett a forgalom akadályozása miatt. A letartóztatásra azután került sor, hogy a floridai autópálya-rendőrség állítólag meglátta, hogy egy fekete Bentley terepjáró elállja az úttestet. A rendőrség elmondta, hogy a rapper a volánnál aludt, és erős kannabiszszagot éreztek.

Felébredve Black beismerte, hogy valóban a terepjáróban volt a fű. A rendőrök azonban észrevettek egy hungarocell poharat is, amelyről azt hitték, hogy alkoholt tartalmaz. Amikor Black kiszállt a járműből, a rendőrség szerint fehér port láttak a földre hullani a zenészről, ami egyértelmű gyanúra adott okot.

A helyszíni vizsgálatok az anyagot kokainként azonosították, bár Kodak szerint Percocet volt.

A mostani letartóztatás nem az első Black számára, akit Donald Trump korábbi elnök korábban kegyelemben részesített, miután 2020-ban börtönbüntetésre ítélték hamis nyilatkozat megtétele miatt, hogy lőfegyvert vásárolhasson. Akkor hároméves büntetésének mintegy felét kellett letöltenie.

De további bűnök is felróhatók a botrányos rappernek. Állítólag ő is azok között van Justin Bieberrel egyetemben, akiket beperelt két férfi, akik azt állítják, hogy egy tavaly tartott nyugat-hollywoodi afterpartit megelőzően golyó találta el őket. 

A lövöldözés egy A-listásoknak szóló justin bieber-koncert után történt.

Két férfi azt állítja, hogy a 2022 februárjában a The Nice Guy nevű szórakozóhely előtt állva egy a partit követő lövöldözésben eltalálták őket és súlyosan megsérültek. 

A perben azt állítják, hogy Kodak Black nagyban felelős a lövöldözés felbujtásáért, amely akkor történt, amikor a rapper kilépett a helyszínről. Sőt Blacket a három lövöldöző egyikeként azonosították.

Rovatok