Index Vakbarát Hírportál

Hamarosan bárki összefuthat Arnold Schwarzeneggerrel Budapesten

2023. december 10., vasárnap 17:41

Újra érdemes lesz nyitott szemmel járni Budapest utcáin, a közeljövőben újra hazánkba látogat Arnold Schwarzenegger. A színész a legújabb filmjének forgatása miatt érkezik a magyar fővárosba, azonban a Magyarországot rendkívül kedvelő Schwarzenegger minden bizonnyal ezúttal is feltűnik majd a város különböző pontjain.

A magyar főváros jellegzetes épületei és utcái már megannyi film forgatásának szolgáltattak helyszínt, így az sem különösebben meglepő, hogy évről évre újabb világsztárok tűnnek fel Budapest utcáin. 

A szemfüles és szerencsés rajongók így akár a szintén itt forgató Angelina Jolie-val is összefuthattak már, hamarosan pedig újabb hollywoodi ikon érkezik hazánkba, ugyanis 

újra budapestre érkezik Arnold SCHwarzenegger. 

A hírről a néhány éve egy összeollózott interjú miatt bajba kerülő, a hollywoodi hírességekről temérdek információval rendelkező Návai Anikó számolt be Instagram-oldalán, mint írta, Schwarzenegger hamarosan visszatér Magyarországra, mert Budapesten forgatja legújabb filmét.

A szóban forgó, Breakout – magyarul Szökés – című filmben Schwarzenegger Terry Reynoldsot alakítja, akinek mostohafiát, Danielt hamisan vádolják meg kábítószer-kereskedelemmel, emiatt pedig 25 éves börtönbüntetésre ítélik Bangladesben. Az idővel versengve Terry két régi barát segítségét kéri, hogy merész tervet agyaljanak ki Daniel kiszabadítására, és leleplezzék a hamis vádak mögött rejlő igazságot.

De akkor mégis miért a magyar főváros? – merülhet fel a kérdés jogosan. Budapest mint helyszín kiválasztása az iparágban kialakult trenddel összhangban van, mivel a főváros lenyűgöző helyszíneivel és támogató filmgyártási infrastruktúrájával a nemzetközi filmesek számára ideális és rendkívül népszerű célponttá vált.

Az osztrák származású Schwarzenegger már temérdek alkalommal járt hazánkban, és elmondása szerint imádja Magyarországot, így nemcsak a magyar rajongóinak, de vélhetően neki is nagy öröm lesz újra a budapesti látogatás. 

(Borítókép: Arnold Schwarzenegger 20 23.  október 10 -én.  Fotó: Dominik Bindl / Getty Images)

Rovatok