Index Vakbarát Hírportál

Megkapta csillagát Zac Efron a Walk of Fame-en

2023. december 13., szerda 11:24

A Disney-sztárként híressé vált Zac Efron hétfőn megkapta az egyik legnagyobb színészi elismerést, csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame-en. A hétfői ünnepségen köszönőbeszédében Matthew Perryről is megemlékezett, akivel a Megint 17 című filmben játszottak együtt.

Zac Efron 2006-ban került be a köztudatba, mint a High School Musical Troy Boltonja. A Disney három filmből álló franchise-a világsikert hozott a színésznek, és később jelentőségteljesebb szerepekben is megcsillogtathatta tehetségét.

Az egyik leghíresebb alakításai közé tartozik Mike O’Donnell karakterének megalkotása, amit a Megint 17 című filmben játszott, Matthew Perryvel karöltve. Színésztársáról is megemlékezett a hétfői ünnepségen – írja a CNN.

Úgy fogalmazott,

szeretnék köszönetet mondani annak a személynek is, aki sajnos nem lehet már itt velünk, és ez Matthew Perry. Rengeteg motivációt adott a közös munka, és őszintén hiszem, hogy ez lökött sokkal előrébb a karrieremben. Sokat gondolok rád.

Efron olyan filmekben kapott főszerepet, mint a Baywatch, A legnagyobb showman és az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány – ami Ted Bundy sorozatgyilkos életét dolgozza fel. Legújabb alakítása a Vaskarom című filmben lesz megtekinthető, ami december 22-én jelenik meg, és a híres Von Erich család történetét dolgozza fel. 

Rovatok