Index Vakbarát Hírportál

Leonardo DiCaprio exbarátnője húgával jöhetett össze

2023. december 16., szombat 08:36

Nyár végén még arról szóltak a pletykák, hogy Leonardo DiCaprio egy olasz modellel (Vittoria Ceretti) melegedett össze. Most pedig már arról cikkeznek a külföldi bulvárlapok, hogy az Oscar-díjas színész Kate Moss 25 éves húgával került intim közelségbe.

DiCaprio és a 25 éves Lottie Moss Londonban talált egymásra, a beszámolók szerint nagyon élvezték egymás társaságát, majd együtt hagyták el a Chiltern Firehouse nevű szórakozóhelyet. Távozás előtt együtt táncoltak, csevegtek és nevetgéltek, írja a Daily Mail.

Az OnlyFans nevű közösségimédia-platformon igencsak aktív Lottie egyébként még meg sem született, amikor DiCaprio már javában csapta a szelet nővérének, Kate Mossnak.

A két híresség 1993 decemberében jött össze, de nem tartott sokáig a kapcsolatuk. Moss a szakításuk után Johnny Depp-pel randizott, akivel 1994 és 1998 között egy párt alkottak.

Leonardo DiCaprio alig pár hónappal ezelőtt még egy 28 esztendős brit modell, Neelam Gill oldalán tűnt fel, akivel az édesanyjával együtt egy elegáns étterembe mentek vacsorázni. Mint kiderült, nem fűzték őket gyengéd szálak egymáshoz, és azóta nem is boronálták össze a színészt senkivel.

Rovatok