Index Vakbarát Hírportál

Jövőre férjhez mehet Taylor Swift

2023. december 17., vasárnap 11:19

Egyes információk szerint az énekesnő újdonsült szerelme, Travis Kelce már engedélyt kért apósától, hogy feleségül vehesse párját. A lánykérésre pedig akár már a jövő évben sor kerülhet.

Idén áprilisban robbant bombaként a hír, hogy Taylor Swift és korábbi párja, Joe Alwyn hat év után szakítottak egymással, azonban az év emberének választott énekesnő nem sokáig bánkódott. Már egy párt alkot Travis Kelce amerikaifutball-játékossal, akivel kapcsolatban Swift nemrég a Time magazinnak azt nyilatkozta, minden azzal kezdődött, hogy a férfi a podcastjében csipkelődött vele kapcsolatban, amit elég menőnek tartott.

Ahogy a beszélgetés során kifejtette, büszkék a másikra, ott vannak egymás mellett és támogatják egymást. Kapcsolatuk tökéletességére utalhat az is, hogy a Page Six egyik informátorának elmondása szerint a sportoló már gondolkozik a lánykérésen, és akár már jövőre felteheti a nagy kérdést az énekesnőnek.

Mint arról a bennfentes, Travis Kelce egyik ismerőse beszámolt, a férfinak annyira komolyak a szándékai, hogy már engedélyt kért az énekesnő édesapjától, Scott Swifttől is, hogy feleségül vehesse a lányát. Úgy tudni, a felek idén már együtt is fognak karácsonyozni.

Scott áldását kérte, aki ezt teljes szívvel megadta, Travis egy gyűrűről is beszélt a barátainak

– mondta az informátor.

Ahogy a portál megírta, egyes értesülések szerint már keresik a tökéletes gyűrűt, és az is megeshet, hogy az énekesnő a The Eras Tour következő állomásán, február 7-én Tokióban már egy eljegyzési gyűrűvel az ujján fog színpadra állni.  

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok