Index Vakbarát Hírportál

Már fél éve nem él együtt feleségével Michelisz Norbert

2023. december 18., hétfő 09:03

A pilóta és feleségének egyik ismerőse információkat árult el, miszerint Michelisz már a nyáron elköltözött a közös családi fészekből. Michelisz Norbert és Hohmann Johanna 2015-ben kötöttek házasságot, azóta két gyermekük született.

Hónapok óta nem él együtt gyerekeivel és válófélben lévő feleségével Michelisz Norbert magyar autóversenyző.

A pár egyik ismerőse osztott meg információkat a Sportallal, miszerint nem most hozták meg ezt a fájó döntést.

Michelisz egy Budapest környéki településen vett magának házat, csupán néhány utcányira szeretett gyerekeitől, hogy minél több időt tudjon velük tölteni.

Korábban a versenyző ugyanis úgy nyilatkozott, hogy a velük együtt töltött idővel tudott a legjobban pihenni a versenyek között.

A névtelenséget kérő ismerős hozzátette, hogy nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk, viszont a mostani hír lehet már annak az előjele, hogy valamelyikük már tovább is lépett.

Mint novemberben megírtuk, Michelisz Norbert, a Hyundai magyar versenyzője nyerte az első alkalommal lezajlott túraautó-világsorozat bajnoki címét, miután az idény makaói zárófordulóján az első futamon győzött, a másodikon pedig nyolcadik lett.

Később úgy nyilatkozott, a mostani idényben kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtott, mint 2019-ben, amikor a kategória világkupagyőztese lett.

Rovatok