Index Vakbarát Hírportál

Tűz ütött ki Papadimitriu Athina házában

2023. december 19., kedd 11:37

Papadimitriu Athina kisebb sokkot kapott vasárnap hajnalban, amikor meglátta, hogy lángol a háza. A Jászai Mari-díjas színművész elmondta: hatalmas a kár érte, de konkrétumot majd csak a biztosító tud mondani.

Kigyulladt Papadimitriu Athina háza vasárnap hajnalban. A Jászai Mari-díjas színésznő vasárnap hajnalban hatalmas zajra ébredt – szemlézte a hvg.hu a Borsnak adott nyilatkozatát. „Éreztem, hogy valami nagy baj van, azonnal kiugrottam az ágyból, mentem a hang felé.

A folyosót már beborította a füst, de mentem tovább, és ahogy a kazánházba benyitottam, méteres lángok álltak, mint egy indián máglya. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak

– fogalmazott.

A színművész elmondta, hogy nemrég megrendelte a Gondosórát, amelynek a segítségével beszélni tudott egy diszpécserrel, miközben párhuzamosan a tűzoltókat is hívta.

Így is hatalmas a károm, de konkrétumot majd csak a biztosító tud mondani. Cserélni kell a bojlert, a vezetékeket, s úgy néz ki, a kazánt is és mindent, amit a tűz tönkretett. Most napokig nem lesz áramom, így vizem se. Pár éve előrelátó voltam, és építtettem egy téglakályhát, hiszen én a kazánban is fával fűtök, amit most használok is, hogy ne fagyjanak el a csövek, a vezetékek. Szerencsére Elektra lányom három házzal odébb lakik, aludni átmegyek hozzá

– mondta Papadimitriu Athina.

Papadimitriu Athinához mentő és tűzoltó is érkezett, elmondása szerint megdicsérték a szakemberek azért, hogy visszacsukta a kazánház ajtaját, mert így a tűz oxigén nélkül maradt, majd magától kihunyt, nem terjedt tovább. A károk azonban így is jelentősek.

A színésznő szomorú a történtek miatt, mert pont a legrosszabbkor esett meg vele mindez, épp karácsony előtt. Viccesen meg is jegyezte a gyerekeinek, hogy advent harmadik vasárnapján égett nála is a láng, csak nem a gyertyáé.

Rovatok