Index Vakbarát Hírportál

Dua Lipa: Úgy tűnik, semmit nem tudok John Cena nélkül csinálni

2023. december 20., szerda 15:05

Dua Lipa és John Cena látszólag nem tudnak meglenni egymás nélkül a filmvásznon mostanában. A Barbie filmben közösen alakították a sellő barbie-k párosát, jövőre pedig az Argylle filmben szerepelnek majd.

Színészi tehetségét is megcsillogtatta Dua Lipa ezen a nyáron, amikor felbukkant a Barbie című filmben, mint sellőlány. A szerepet John Cena mellett játszotta, aki szintén egy misztikus lényt alakított a rózsaszín moziban.

A Vanity Fair-nek adott interjújában az énekesnő úgy fogalmazott,

látszólag nem tudok meglenni John Cena nélkül a képernyőn. Már az érzelmi segítő színészemmé vált.

Mindemellett csodálatos színésznek nevezte a Halálos Iramban sztárját, és elmondta, imád együtt dolgozni vele. 

A Barbie-filmről is elárult néhány részletet, véleménye szerint ugyanis Greta Gerwig minden ellentéttel szembement a film rendezésekor. Úgy fogalmazott,

senki nem tudta pontosan, mit is várhat ettől a filmtől. Viszont annyira, szórakoztató, boldog, és szívszorító lett, hogy egyszerűen képtelenség, hogy ne érintsen meg – pláne, ha nő vagy. Akkor még azt is újra gondolod, hol is van a helyed a világban, és mit is várnak tőled pontosan.

Dua Lipát nem most láttuk utoljára a filmvásznon, ugyanis jövő februárban érkezik az Argylle: A szuperkém című alciófilm, amiben főszerepet kapott Henry Cavill oldalán – és természetesen John Cena is megjelenik a filmben, mint Henry Cavill társa. 

A filmben nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is van feladata, ugyanis ő szolgáltatja a filmzenét a produkcióhoz. A legújabb akciófilmben olyan neves színészeket láthatunk majd, mint Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, és Catherine O'Hara.

Rovatok