Index Vakbarát Hírportál

Befutottak a 2024-es EFOTT első nevei

2023. december 20., szerda 12:56

A ValMarral, Manuellel, Dzsúdlóval, T. Dannyvel, Lil Frakkal, a BSW-vel, Metzker Vikivel, a Margaret Islandel, az Irie Maffiával, a Blahalouisianával és a Punnany Massiffal erősít jövőre az EFOTT Fesztivál.

Az egyetemisták és főiskolások fesztiválját 2024-ben július 10. és 14. között rendezik meg a Velencei-tó partján – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Az EFOTT története 1976-ban indult, a rendezvény jövőre lesz 48 éves. A fellépők névsora még nem teljes, a következő hetekben további magyar előadók koncertjeit jelentik be.

Visszatér az EFOTT-ra egy rég látott kedvenc, a jeti, akinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: a lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz a fesztivál. Hamarosan kiderül, a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztiválon ezúttal mi lesz a szerepe

– idézte Budai Marcellt, az EFOTT sajtófőnökét a közlemény, amiből az is kiderült, hogy a ValMar, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana és a Punnany Massif is fellép majd jövőre az EFOTT-on.

Mint írták, a fesztivál az elmúlt években a közösségteremtés fontos helyszínévé vált az egyetemisták számára, az EFOTT tulajdonosi jogait gyakorló HÖOK (Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája) célja, hogy minden egyetemista forduljon meg legalább egyszer felsőoktatási tanulmányai során az EFOTT-on.

Érdekesség, hogy a fesztiválon az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén mintegy húsz felsőoktatási intézmény és programlehetőség várta az érdeklődőket. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői egyaránt megtalálhatók az EFOTT egyetemi kampuszán.

Rovatok