Index Vakbarát Hírportál

Otthonában támadt Charlie Sheenre a szomszédja, meg akarta fojtani a színészt

2023. december 22., péntek 14:57

Már karácsony előtt nem várt meglepetés érte a Két pasi – meg egy kicsi egyik főszereplőjét, Charlie Sheent, akire szerdán szomszédja támadt rá váratlanul otthonában. A 47 éves nő nemes egyszerűséggel megpróbálta megfojtani őt. A sorozatsztár szerencséjére nem sérült meg a támadásban, az elkövető betörésért és gyilkossági kísérletért felelhet.

A jószomszédi viszony talán az egyik legfontosabb dolog, amikor új otthonba költözünk, hiszen senkinek sem hiányzik, hogy minden nap azon kelljen aggódni, a mellettünk lakó mikor szándékozik bosszúból ránk gyújtani az otthonunkat. 

Mindez természetesen meglehetősen szélsőséges eset, azt azonban a Két pasi – meg egy kicsi színésze, Charlie Sheen is megtapasztalhatta a saját bőrén, hogy milyen az, amikor a szomszédja nem százas. 

Az 58 éves Golden Globe-díjas Sheen ugyanis az ünnepek előtt került összetűzésbe a mellette lakó nővel, aki

Szerdán nemes egyszerűséggel rárontott a színészre, és megpróbálta megfojtani őt. 

A 47 éves nő a Pages Six információi szerint előszőr becsöngetett Sheenhez, majd miután az kinyitotta az ajtót, megtámadta, letépte az ingét, és elkezdte fojtogatni. A semmiből jött összetűzést követően a nő, miután nem járt sikerrel, visszatért az otthonába, ahol nem sokkal később a Los Angeles-i rendőrség letartóztatta – betörés és gyilkossági kísérlet miatt felelhet. 

Nem ez az első eset, hogy a szomszédok összetűzésbe keveredtek. A színész – akinek végül nem volt szüksége orvosi ellátásra – azt mondta a kiérkező rendőröknek, hogy a támadója

a közelmúltban ragacsos folyadékot spriccelt az autójára, és a támadás előtti napon szemetet dobált az ajtaja elé.

Ennek ellenére egyelőre nem tudni, hogy mi miatt mérgesedett el kettejük viszonya.

Rovatok