Index Vakbarát Hírportál

Újabb nevet igazolt a TV2 arcai közül az RTL

2023. december 23., szombat 10:20

Majoros Péter mellett Pápai Joci is az RTL-nél folytatja – derült ki a csatorna friss közleményéből.

Újabb műsorvezetővel bővül az RTL-csapata, Majka mellett Pápai Joci is az RTL-nél folytatja televíziós karrierjét. Az énekes-műsorvezető legutóbb a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában szerepelt, az RTL képernyőjén 2024 második felétől láthatják a nézők. 

Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel bővült az RTL csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!

– olvasható Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesének nyilatkozata a csatorna közleményében.

Petike, ha azt hitted, hogy csak a Te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon nagyot tévedtél, hiszen képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra! Remélem, hogy itt is fogja majd a Jóisten a kezünket! Nagyon sok fantasztikus embert ismertem az elmúlt 7 év alatt a TV2-nél, ami a stábot illeti, egy nagy családként lélegeztünk együtt, vigyázzatok magatokra!

– írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.

A csatorna kiemelte: Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Két évvel később szintén ő képviselte hazánkat a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik. Majkával mind zenészként, mind pedig műsorvezetőként számtalan alkalommal dolgoztak már közösen – a konkurenciánál 2023-ban a Zsákbamacska és a Sztárban sztár leszek! adásaiban szerepelt.

Majoros Péter átigazolásának híre pénteken robbant az online felületeken, a TV2 prograimgazgatója, Fischer Gábor erre vonatkozóan elmondta: nem érte váratlanul őket Majka távozása, és sok szerencsét kívánnak neki. Erről itt írtunk részletesen.

(Borítókép: Pápai Joci 2023. március 2-án. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok