A fideszes politikus köztudottan otthonosan mozog a konyhában, az általa készített ételeket pedig rendszeresen fotókkal dokumentálja a Facebookon.
Újabb ételfotó jelent meg Németh Szilárd oldalán. A Fidesz alelnöke megosztotta, hogy szenteste milyen ételek kerültek náluk az asztalra. Ugyan a közzétett képen csak egyetlen fogás szerepel, a Mandinernek részletesen is beszámolt arról, milyen pazar választékkal készült.
A listához ezúttal az első menüpontban szereplő, kaláccsal és áfonyás hagymalekvárral tálalt konyakos kacsamájhab receptjét is mellékelte, és az sem maradt titokban, hogy mi történik az étellel, miután elkészül.
A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet
– ismertette a munkafázisokat, illetve a kész fogás elfogyasztásához ajánlott módszert a politikus.
Íme az ünnepi fogások teljes listája:
Ember legyen a talpán, aki ezt egy ültében végigkóstolja.