Index Vakbarát Hírportál

Öccséhez hasonlóan halhatott meg Aaron Carter nővére

2023. december 27., szerda 21:28

December 23-án, saját fürdőszobájában találták holtan Bobbie Jean Cartert, a Backstreet Boys énekesének, Nick Carternek a húgát. A nőre kísértetiesen hasonló körülmények között bukkantak, mint a tavaly elhunyt öccsére, Aaron Carterre, ám azt egyelőre nem tudni, hogy fogyasztott-e kábítószert a halálát megelőzően.

Újabb tragédia történt a Backstreet Boys énekesének, Nick Carternek a családjában. Aaron Carter tavalyi elvesztését követően december 23-án holtan találtak rá az énekes 41 éves húgára, Bobbie Jean Carterre is. 

Megdöbbenve értesültem lányom, Bobbie Jean haláláról. Időre lesz szükségem, hogy harmadszor is feldolgozzam ezt

– erősítette meg néhány napja a halálhírt az édesanya, Jane Carter.

A nő halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok. A Hillsborough megyei seriff hivatala a TMZ-nek elárulta, hogy a mentőket szombat reggel riasztották a nő tampai otthonához, ahol

a fürdőszobában eszméletlenül találtak rá. Ezt követően kórházba szállították, azonban már nem tudták megmenteni az életét, és halottnak nyilvánították.

Az eset rémesen hasonlít testvérének, az akkor 34 éves Aaron Carternek a tavalyi halálához, akire 2022. november 5-én holtan találtak rá fürdőkádjában. Állítólag nagy mennyiséget vett be a vényköteles gyógyszereiből mielőtt befeküdt a kádba, ahol aztán rátaláltak holttestére.

A lap értesülései szerint Bobbie Jean halálakor pont kokainbirtoklás miatt volt próbaidőn, de szobatársai elmondták a rendőrségnek, hogy a börtönből való kiszabadulása óta nem használt kábítószert – a toxikológiai jelentésre azonban még várni kell.

Egy biztos, a rendőrök nem találtak semmilyen kábítószert vagy kábítószerrel kapcsolatos kelléket Bobbie Jean hálószobájában vagy fürdőszobájában, így valóban semmi jel nem utal arra, hogy drogot fogyasztott volna a halála előtt.

A Carter családot sorra érik a tragédiák, Nick Carterék hatan voltak testvérek, de mára már csak hárman maradtak. Leslie Carter mindössze 25 éves volt, amikor túladagolta magát 2012-ben, tíz évvel később Aaron Carter szintén hasonló körülmények között vesztette életét, és egyelőre azt sem lehet kizárni, hogy Bobbie Jean Carter halálát nem kábítószer okozta. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(Borítókép: Aaron Carter és Bobbie Jean Carter 2006-ban. Fotó: John Shearer / WireImage for Rolling Stone Maga / Getty Images)

Rovatok