Index Vakbarát Hírportál

Váratlan vendég tűnt fel a királyi család régi-új tagjaként

2023. december 29., péntek 06:21

András yorki herceg egykori felesége, Sarah Ferguson hosszú ideig kitiltott személy volt a királyi családnál, mert olyan botrányokba keveredett, amiket nem engedett meg a szigorú brit királyi protokoll. Most azonban fordult a kocka.

Sarah Fergusont még Fülöp herceg tette tiltólistára (András herceg néhai apja), de halála után Ferguson ismét aktívan részt vesz az angol királyi család életében. 

A 64 éves asszony csatlakozott volt férjéhez, András herceghez , Károly királyhoz és a család többi tagjához az éves sétán a sandringhami birtokon lévő Szent Mária Magdolna-templomhoz – több mint 30 év után először.

A Page Six értesülései szerint Károly király, Ferguson egykori sógora az, aki felelős azért, hogy újra szívesen látják a 64 éves nőt. 

A 75 éves Károly csendben meghívta Fergusont, azaz Beatrice és Eugenie hercegnők édesanyját egy karácsonyi ebédre a norfolki birtokra 2022-ben, alig néhány hónappal azután, hogy elfoglalta a trónt.

De az idei jelentős séta az istentiszteleteken – Kamilla királyné, Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekeik, valamint más királyi családtagok mellett – egyértelművé tette, hogy Sarah Ferguson valóban visszatért.

Rovatok