Index Vakbarát Hírportál

Felnőttfilmes producer neve egy izraeli rakétán, a palesztinpárti színészek világszerte kiakadtak

2023. december 30., szombat 16:56

Twitter (X) oldalán osztott meg egy képet Michael Lucas felnőttfilmes producer. Ezen egy olyan rakéta látható, amelyen a producer neve olvasható, mielőtt kilőtték volna a gázai övezetre. A kép hatalmas botrányt kavart, és az ágazat Izrael-, valamint palesztinpárti résztvevői egymásnak estek.

A producer üzenete nem túl bonyolult, a rakétán mindössze annyi szerepel, hogy „Michael Lucastól Gázának”. A hozzá írt poszt szövege azonban már jóval cinikusabb, ami az alapvetően is provokatív képet tovább erősítette.

Hahaha, tulajdonképpen azt kértem, írják rá a nevemet. Kaptam is egy képet előtte és utána. Ti is láttátok? A különbség óriási

– írta X-posztjában a producer.

Ahogy a New York Post cikkében is olvasható, Michael Lucas korábban kijelentette, a fegyveres konfliktusban Izrael mellett fog kiállni, mondjon bárki bármit. A képet még 2023. december közepén tette közzé, ami után elárasztották oldalát és posztjait a felháborodott kommentelők, akik muszlimellenességgel és rasszizmussal vádolják Lucast. Az 51 éves producer és cége ellen már külön hashtagek is létrejöttek, úgy mint:

Az iráni-amerikai felnőttfilmes sztár, Shahrokh Mosavinejad keményen kritizálta a producert. A több mint 800 ezer követővel rendelkező színész úgy fogalmazott:

Bárki, aki beteges módon úgy gondolja, hogy üzeneteket írni rakétákra valami furcsa menőzés, az az én olvasatomban egyaránt bűntárs népirtásban és gyilkosságban, az ártatlan, civil palesztin lakosság lemészárlásában.

Szintén nekiment Lucasnak a több mint 320 ezer követővel bíró Kyle Overton – művésznevén Sean Xavier –, aki azt írta, soha többé nem hajlandó a producer bármely stúdiójával együtt dolgozni vagy korábbi munkákat promotálni. 

Izrael támogatója

Ezzel szemben Izrael védelmi erőinek egyik katonai alakulata videót küldött a felnőttfilmesnek, amiben köszönetet mondanak a producer elkötelezett támogatásáért és azért, hogy kiáll ügyük mellett. Lucas a háború kitörése óta különféle adományokkal segíti Izraelt a Hamász elleni harcban.

A producer volt az első felnőttfilmes, aki olyan alkotást készített – Men Of Israel –, amelyben kizárólag zsidó színészek szerepelnek. A mostani posztjai után kialakult bojkottot szimplán antiszemita viselkedésnek tartja.

Azok, akik próbálnak eltörölni engem, nem többek hitvány antiszemitáknál. Nincs más magyarázat az izraeliekkel szembeni ilyen mértékű gyűlöletre és arra, ha valaki olyanokat támogat, akik elképesztően barbár módon zsidókat és melegeket gyilkolnak. Engem nem tudnak megfélemlíteni, és mindegy, hány fenyegető üzenetet kapok, a posztot akkor sem fogom törölni

– idézi a portál Lucast.

Rovatok