Index Vakbarát Hírportál

Snoop Dogg is kommentátora lesz a párizsi olimpiának

2024. január 2., kedd 16:12

A párizsi olimpia állandó helyszíni tudósítójaként szerződtették Snoop Doggot. A rapper sajátos stílusában tervezi bemutatni a júliusban kezdődő nemzetközi sporteseményt.

Kommentátorként szerződtette Snoop Doggot az NBC Universal amerikai televíziótársaság a 2024-es párizsi olimpiára – írja a Deadline.

A legendás előadó rendszeres helyszíni tudósítója lesz a július 26-án kezdődő ötkarikás játékoknak.

A rapper már nem először közvetít sporteseményeket. A 2021-es tokiói olimpián több tízmillió megtekintést generált megszólalásaival. Molly Solomon, az NBC Olympics Production vezető producere és elnöke szerint Snoop megérdemelten kapott kommentátori szerepet a párizsi olimpián. 

A tervek szerint a rapper egyedülálló módon, sajátos stílusában mutatja majd be a nemzetközi sporteseményt és a város nevezetességeit. Emellett a versenyzőkkel és családtagjaikkal is riportokat készít majd. 

A közlemény szerint Snoop Dogg az olimpiai közvetítéseken nőtt fel, és már izgatottan várja, hogy élőben kommentálhassa az ötkarikás játékokat. 

„Csodás versenyek várnak ránk, és természetesen bevetem majd a Snoop-stílust is. Ez lesz minden idők legszuperebb olimpiája, szóval maradjatok velünk″ – fűzte hozzá a rapper. 

Rovatok