Index Vakbarát Hírportál

Krausz Gábor és Mikes Anna egymásra talált

2024. január 5., péntek 06:24

A TV2 sztárséfjének és táncpartnerének közös Instagram-sztorija egy mesebeli szerelem beteljesülésére asszociál.

Csütörtök este Krausz Gábor közös fotót osztott meg Mikes Annával a 24 óráig elérhető Insta-sztorijában, amelyen az látható, ahogy a Dancing with the Stars negyedik évadának győztes párosa épp egy étteremben vacsorázik. Ebben nem is lenne semmi furcsa, hiszen készült már róluk kismillió közös felvétel, ám az idézet, amit a fotóhoz csatolt a séf, egészen más megvilágításba helyezi a most látottakat.

Krausz a Szépség és a Szörnyeteg című mese betétdalából egy sor kezdetét biggyesztette a sztori bal alsó sarkába, amit nagy valószínűséggel bárki folytatni tudna, ám ő a mondat második felét sejtelmesen kipontozta, mindezt egy szívecskével lezárva végül. Így:

Volt két idegen, aki hirtelen... *

 

...egymásra talált – hangzana a folytatás, ugye. Mivel a mesében, amelyre a séf utal, és amelynek betétdalára kétszer is táncolt Mikes Annával a TV2 műsorában, az egymásra találás nem barátságot, hanem szerelmet jelent, így akár azt is lehetne feltételezni, hogy ez a poszt, amit egyébként Mikes Anna is továbbosztott a saját felületén, egy bejelentésnek minősül. Az biztos, hogy a táncverseny alatt is már folyamatosan azt találgatta mindenki, vajon lehet-e több közöttük, mint munkakapcsolat vagy barátság – a zsűri sokszor jobban koncentrált arra, hogy bizonyosságot szerezzen erről, mint a produkciókra, amit hétről hétre a parkettre vittek. 

Krausz Gábor hivatalosan is szabad ember

Tóth Gabi és Krausz Gábor nyár végén jelentette be, hogy külön utakon folytatják. Nem sokkal később kiderült, hogy az énekesnőnek új párja van, a Fricska együttes egyik táncosa, Papp Máté Bence. A séf részéről nem volt hír másik félről, egészen a Dancing with the Stars című műsorig, ám sem ő, sem a táncpartnere nem erősítette meg, amit a fél ország tudni vélt – sosem mondták ki, hogy bármi is lenne közöttük. 

Krausz Gábor és Tóth Gabi az ünnepek előtt már hivatalosan is elvált. A séf elmondása szerint békében ülték végig a tárgyalást, majd a megállapodásokat követően távoztak. Azt a szakításuk óta mindketten hangsúlyozzák, hogy közösen nevelik a kislányukat, és számukra Hannaróza jóléte a prioritás.

Rovatok