Index Vakbarát Hírportál

Lángoló ételekkel és csillogó ruhakölteményekben ünnepelt a Gáspár család

2024. január 7., vasárnap 18:19

Egy törökországi luxusszállodában, szűk családi körben ünnepelte ötvenedik születésnapját Gáspár Győző. Az ünnepi vacsoráról csillogó ruhakölteményekben jelentkeztek be közösségi oldalukon a család tagjai, és azt is megmutatták, milyen ételeket fogyasztottak, és milyen tortával köszöntötték Győzikét.

Gáspár Győző január 4-én töltötte be az ötvenet, és a showman a hozzá illő módon ünnepelte meg kerek születésnapját: egy törökországi luxusszállodában a családjával.

Az Antalyában található Maxx Royal Belek Golf Resort szállodából jelentkeztek be a közösségi oldalukon a Gáspár család tagjai, ahová Gáspár Győző 50. születésnapját mentek megünnepelni.

Az ünnepi vacsoráról több fényképet és videót is feltöltöttek az Instagram-oldalukra. Ezeken jól látszik, hogy bár csak a szűk család volt jelen a showman születésnapján, az ételeket és a megjelenésüket már nem aprózták el. Lángoló ételek és csillogó-villogó ruhaköltemények jellemezték az estét, amelynek végéről a születésnapi torta sem maradhatott el.

A Gáspár család legidősebb gyermeke, Evelin által posztolt közös családi fényképen is szinte azonnal feltűnnek a flitterekkel, strasszkövekkel díszített ruhadarabok és kiegészítők. Gáspár Bea, a showman felesége viszont inkább a lángoló ételekről posztolt. Bejegyzéséhez azt írta:

Győzi 50. szülinapi vacsorája szűk családi körben, annál bővebb halfogyasztással…

Gáspár Győző egy egész csokor fényképet közölt, amelyek között a szülinapi tortáját is megmutatta, valamint egy videót is megosztott, amelyben az étterem dolgozói és a családja énekelve köszöntik őt.

Rovatok