Index Vakbarát Hírportál

Eljegyezték Kárpáti Rebekát

2024. január 9., kedd 06:42

Nyáron röppentek fel az első pletykák arról, hogy Kárpáti Rebekának egy milliárdos rabolhatta el a szívét. Később kiderült, hogy a férfi nem más, mint Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa. Állítólag az ünnepek alatt tette fel a sorsdöntő kérdést a milliárdos, Erdélyben.

Kárpáti Rebeka és Lénárd András 2023 júliusa óta alkotnak egy párt. Kapcsolatuk kezdetén attól volt hangos a sajtó, hogy a fiatal szépségkirálynő egy 17 évvel idősebb férfiban találhatta meg az igazit. Most úgy fest, hogy ez valóban így történt, ugyanis Kárpáti ujján ma már egy hatalmas gyémántgyűrű csillog, melyet feltehetően az ünnepek alatt húzott az ujjára a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa.

Azóta nem nyilatkoztak magánéletükről, amióta kapcsolatukat nyilvánosságra hozták, most azonban barátaik elárultak néhány részletet a szerelmesekről. Elmondásuk szerint kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élnek azóta is, „Rebeka nagyon felnéz szerelmére, aki sok üzleti tanáccsal látja el, hogy sikeres lehessen a vállalkozása”.

Rebeka mindig is házasságpárti volt, vágyott egy olyan komoly, határozott férfira, aki mellett megállapodhat. András személyében megtalálta az igazit, és ez az érzés kölcsönös. Idő kérdése volt, mikor kerül sor az eljegyzésre. Az ünnepi időszakot Erdélyben töltötték, én azt gondolom, akkor hangozhatott el a nagy kérdés

 – árulta el egyik barátjuk a Blikknek.

Rovatok