Index Vakbarát Hírportál

Kisebb katasztrófába fulladt Jennifer Lawrence esküvői próbavacsorája

2024. január 12., péntek 08:49

Az Éhezők viadala-filmek színésznője az amerikai E! Newsnak adott interjújában mesélt esküvői próbavacsorájáról, ahol állítása szerint semmi nem úgy alakult, ahogy tervezte. Az esemény már csaknem 5 éve lezajlott, de még mindig kísérti a színésznőt.

2019-ben házasodott össze Jennifer Lawrence és Cook Maroney Rhode Island-en. Az esküvőt egy próbavacsora is megelőzte, amire a mai napig szörnyű emlékként tekint vissza a színésznő.

Lawrence január 7-én nyilatkozott az E! Newsnak, és bevallotta, roppant stresszesnek élte meg a menyasszonyi létet. A hab a tortán esküvői próbavacsorája volt, ahol a rossz időjárás az egész eseménynek keresztbe tett – írja a Deadline.

Borzasztóan stresszeltem, tehát egyáltalán nem éreztem jól magam. Emiatt pedig azon aggódtam, hogy vajon a vendégeink jól mulatnak-e?!

– fogalmazott. Hozzátette, akkor bizonyosodott meg róla, hogy nem igazán, amikor észrevette a tömegben Robert De Nirót. 

Oldalra néztem, és ott láttam Bobot, aki csak állt és nézelődött, és próbált beleilleni a képbe. A szüleimmel is beszélgetett, de láttam rajta, mennyire feszülten érzi magát, ezért odaléptem mellé és a fülébe súgtam, hogy nyugodtan menjen haza

– magyarázta Lawrence. 

Ezt követően a hideg problémájával kellett szembenéznie, amiről ugyan legközelebbi barátai azt állították, senkit nem zavar és mindenki remekül érzi magát az időjárástól függetlenül, Jennifer Lawrence édesanyja nem rejtette véka alá az igazságot. 

Elképesztő, mennyire hideg van odakint, a nagyanyád majdnem megfagyott

– idézte édesanyja szavait a színésznő.

Rovatok