Index Vakbarát Hírportál

Megbotránkoztatta a keresztényeket Lil Nas X új klipje

2024. január 17., szerda 13:48

Nemrég jelent meg Lil Nas X legújabb száma, a J Christ, amihez egy videóklip is dukált. Az énekest már többször is megvádolták azzal, hogy gúnyolódik a keresztények közösségén, viszont ezzel a videóval most ő is belátta, hogy átlépett egy határt. Közösségi oldalán kért bocsánatot.

„Ezt most nagyon elrontottam” – kezdte Lil Nas X, miután rengeteg negatív komment érkezett legújabb, J Christ című dalának videóklipjére. Hozzátette, hogy számított kritikára a dalt és a videót illetően is, de nem gondolta, hogy gúnynak veszik ezt a hívők. 

Tudom, hogy figyelmen kívül hagyhatnám ezt a sok negativitást, de ez most nagyon megérintett. Semmiképp sem szeretném, hogy bárki is egy gonosz démonként tekintsen rám, aki senki hitét és vallását nem becsüli meg. Ez nagyon nem én vagyok 

fogalmazott.

Még mielőtt kijött volna a dal, az énekes azzal viccelődött, hogy gospeleket tervez kiadni, hiszen felvételt nyert a Liberty Universitiyre, egy keresztény főiskolára. Már ezen kijelentéséért is rengeteg kritikát kapott, azt állították, hogy gúnyt űz a vallásból.

Az énekes belátta hibáját, és egy Instagram-videóban bocsánatot kért minden keresztény követőjétől. Külön kiemelte, hogy „semmiképp nem szeretné azt éreztetni, hogy a vallás ellen van, mivel úgy véli, ő éppen azért teremtetett, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket”.

A videóklipet alább tudja megtekinteni:

Rovatok