Index Vakbarát Hírportál

Visszatér valamennyiünk kedvenc Disney-sorozata

2024. január 19., péntek 08:31

Selena Gomez és David Henrie, a két legidősebb Russo gyereket játszó színészek biztosan szerepelni fognak a közkedvelt Disney-sorozat folytatásában. Azt még nem közölték, mikor kerül képernyőre, az viszont biztos, hogy a pilotrészt már forgatják.

A Disney egyik legjellegzetesebb vígjátéksorozata a Varázslók a Waverly helyből volt, amely 2007 és 2012 között futott. A sorozat egy varázslócsaládról szól, leginkább a három testvérről és arról, hogyan próbálják titokban tartani varázserejüket. 

Selena Gomez (avagy Alex Russo) és David Henrie (Justin Russo) most újra visszatérnek varázsló szerepükbe a sorozat folytatásában. A pilotban rajtuk kívül szerepelni fog még:

– írja a Deadline.

Mindenkit meglepett a sorozat folytatódásának híre, ugyanis anno 2012-ben úgy végződött a történet, hogy Justin Russo hátrahagyja a varázslólétet, hogy egy békés, normális életet élhessen feleségével és gyerekeivel.

Most azonban az írók felpörgették az eseményeket, mivel olyan kihívás elé állítják Justin karakterét, aminek nem tud ellenállni: egy kiképzésre szoruló varázslót küldenek hozzá. Ekkor Justinnak nincs mit tennie, mint felelevenítenie múltját, hogy továbbra is biztosíthassa a varázsvilág biztonságát és jövőjét.

Selena Gomezről azt tudni, hogy főként produceri szerepben lesz jelen az új Varázslók-produkcióban, a pilotban azonban még biztosan szerepelni fog. Vendégszereplőként lesz jelen, és a karrierjét beindítani készülő Alex Russót fogja bemutatni a rajongóknak.

Rovatok