Index Vakbarát Hírportál

Durván kifakadt Curtis, több mint három órát kellett várnia a mentőre az édesanyjának

2024. január 20., szombat 18:47

Felháborodott bejegyzést osztott meg Széki Attila, vagyis Curtis a közösségi oldalán, miszerint édesanyjához mentőt kellett hívni, de annak kiérkezésére három órát kellett várni. A zenész azonban több más tényezővel sem volt megelégedve.

Curtis édesanyja rosszul lett, ezért kellett mentőt hívni hozzá. Több mint 3 óra telt el a kiérkezésig, ami már önmagában megbotránkoztató a zenész szerint. 

Miután hazavitték édesanyját, utána sem volt túl boldog, ugyanis a mentők nem kísérték őt be a lakásba, csupán leültették a folyosón egy székre, állítása szerint azt is rossz emeleten. 

„Mondták, hogy a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályára szállítják. A telefonszámomat leírták a mentősök, és elvitték édesanyukánkat. Az este folyamán először 21:21-kor érdeklődtünk anyukánk hogylétéről. Akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy infúziót kap, mert kiszáradt, és hívnak bennünket, ha többet tudnak, de valószínű, hazaengedik, és mehetek érte, majd letettem, és vártunk. Egy óra múlva, 22:24-kor ismét telefonáltam. Akkor a hölgy, akivel először beszéltem, azt mondta, hogy a leadott számon az orvos hívni fog, mikor mehetünk” – írta a rapper, akinek a bejegyzéséből kiderült, hogy a kálváriája itt még nem ért véget.

Összekaptunk magunkat, és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához, ahol az a kép várt, hogy anyu szatyra felakasztva a kilincsre, a pokróc a földön, de anyu sehol, köntösben és mezítláb úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik, ami az én kocsimban volt a tiszta ruháival és a telefonjával egyetemben. Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva, azt maga előtt tolva, mintha a járást segítő kocsija lenne, sírva, kétségbeesve találtunk meg

– fogalmazott Curtis.

„A betegszállító cég munkatársa FELELŐS, mert telefon nélkül, mezítláb, köntösben otthagy az ajtó előtt egy mozgásában korlátolt 70 éves hölgyet úgy, hogy még le is teremti, miért hozatta haza magát, ha nincs itthon senki” – tette hozzá.

A rapper teljes bejegyzése itt olvasható:

Rovatok