Index Vakbarát Hírportál

Sharon Osbourne öngyilkos akart lenni, amikor tudomást szerzett Ozzy afférjáról

2024. január 23., kedd 13:45

Sharon Osbourne és Ozzy Osbourne 2016-ban ideiglenesen különváltak, amikor az egykori tehetségkutató mentor tudomást szerzett férje afférjáról. Elmondása szerint mindig is tudta, hogy voltak gruppik, de amikor rájött, hogy ez a viszony már négy éve tart, véget akart vetni az életének.

Noha Sharon Osbourne később visszafogadta férjét, nem volt könnyű számára túltenni magát az eseten. Ahogy a Bang Premier idézi őt:

Neki mindig is voltak gruppijai, és ehhez abszolút hozzászoktam. De amikor megjegyzi az illető nevét, tudja hol lakik, mit dolgozik… teljesen más, amikor bejön az érzelmi vonal is. Fogalmam sincs, hány pirulát szedtem be.

Az afférban az egyik leginkább sokkoló számára az volt, hogy négy évig tartott – Ozzy Osbourne az egyik fodrászával, Michelle Pugh-gal szűrte össze a levet 2012 és 2016 között.

Az egykori tehetségkutatós mentor és valóságshow-sztár elmondta, hogy öngyilkos próbált lenni, amikor tudomást szerzett az egészről, ezért begyógyszerezte magát, majd bezárkózott a hálószobába. Három gyermekük: Aimee, Kelly és Jack már mind harminc felett voltak akkor.

Úgy gondoltam, »a gyermekeim felnőttek, megoldják, és képesek lesznek gondoskodni magukról«

– emlékezett vissza Sharon Osbourne.

„Sharon egy isten volt”

A történet végül szerencsés fordulatot vett, mivel a takarítónő éppen abban a szobában szeretett volna dolgozni, így rátalált. Az eset utána sztárpár természetesen különvált egy időre, azonban Sharon Osbourne visszafogadta Ozzyt. A rocksztár – aki Parkinson-kórban szenved – még 2019-ben a Sun magazinnak magasztalta feleségét, amiért nem hagyta el végleg.

Sharon és én még sosem voltunk olyan közel egymáshoz, mint most. Ez remek. Sharon egy isten volt […] Mindnyájan hibázunk. Szerencsés vagyok, hogy visszafogadott. Néha csak ülök, és az jár az eszemben: »Mégis mit gondoltam?« Halálom napjáig sem fogom megérteni, miért alakultak így a dolgok

– emlékezett vissza.

(Borítókép: Sharon Osbourne a Black Sabbath – The Ballet nyitóestjén a Birmingham Hippodrome-ban 2023. szeptember 23-án. Fotó: Katja Ogrin / Getty Images Hungary)

Rovatok